Din drum #138

Echoes Of Decay – Dive Into Darkness (2019)

La băieții ăștia am descoperit doom, death, atmosferic, ba chiar și ceva post-metal, că am început să mă acomodez și cu minunea asta de stil. Ce să zic, nu este chiar genul ăla de album care să placă din prima, dar nici nu este de aruncat. Eu zic că merită din plin o ascultare, grecii se pare că-s un izvor nesecat de trupe de metal care nu sună chiar rău.

Dreamlord – Disciples of War (2019)

Alți greci, dar de data asta cu ceva heavy cu inserții hard. Ce să zic, nici ăștia nu sună rău. Albumul este bine făcut, este curățel, idei au, nu duc lipsă de ele, deși poatecă data viitoare le iese mai bine. Una peste alta este un album de ascultat, sunt câteva lucruri acolo care o să facă bine la ureche, pariez pe asta.

Threering – My Last Words (2019)

Heavy cu ceva hard, sosind de la americani. Și din nou trebuie să spun că nu este un album prea rău. Bine dozat, cu o doză de inventivitate care să te țină alături de el, cu un vocal care se descurcă bine la ce are el de făcut acolo și ceva piese care rețin atenția. Eu recomand o ascultare, nu strică deloc, băieții se descurcă binișor, e un album decent și curat pentru zona lui.

Black Sun Omega – The Sum of All Fears (2019)

Thrash metal grecesc, sau așa am detectat eu ce cântă ei acolo. Well, de data asta nu mai sunt așa de fericit cu el. Este un album repetitiv, plictisitor, cu o voce care uneori dă senzația că pierde ce trebuie exact acolo unde trebuie. Nu-l recomand, sunt albume mult mai bune pe zona asta. Și na, poate pe viitor vor sosi cu ceva mai bun. Ăsta nu este de ascultat.

Foret d’Hiver – La Fin Du Monde (2019)

Black metal atmosferic canadian. Canadian, nene. Un album extrem de greu de ascultat, pentru că este făcut să forjeze toți nervii. O atmosferă apăsătoare care le iese de minune, o voce care bate la porțile iadului, aranjamente exact așa cum trebuie să fie, o continuitate a pieselor bine aranjată, cât să ducă produsul la mal. Nu este fantastic, dar dacă puteți eu zic să dați cu urechea peste el.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s