Din drum #137

Blood Oath – Infernum Rex Diabolus (2019)

Death-metal din Brexit sau de Brexit, după preferințe. Aș fi rău dacă aș spune că britanicii nu au vreo legătură cu stilul ăsta, pentru că au dat destule trupe serioase în zona asta. Doar că trupa de față este departe de a se ridica la nivelul predecesorilor, așa că ne livrează un album slab, repetitiv, lipsit de logică, cu aranjamente care uneori mai mult strică și cu un vocal slab, zic eu. Nu recomand.

Averblack – The Downfall Show (2019)

Un heavy-power care aduce aminte de multe lucruri pe care le-am ascultat de-a lungul anilor. Mai neplăcut este că nemții nu par să se decidă pe influența principală, așa că albumul pendulează nedecis între stiluri, chiar dacă-s apropiate. Nu este un album rău, dar nici nu am de ce să-l recomand, nu mi se pare că ar aduce ceva bun dacă l-ați asculta. Așa că-l las acolo, cu treaba sa.

Supersonic Brewer – In Blackness (2019)

Ce am auzit eu de la brazilienii ăștia este niște heavy-metal combinat cu niște chestii thrash. Combinație care nu este chiar rea, pare-se că băieții au studiat un pic la ea, numai că la final devine un alt album care refuză să impresioneze. Mi se pare departe de orice inventivitate, agresivitatea nu este nici ea la cotele necesare, vocea parcă uneori se pierde de piesă. Nu l-aș asculta a doua oară.

Gates of Paradox – Gates of Paradox (2019)

Heavy și, desigur, și ceva power, împachetate în album de niște americani. Prima chestie care m-ajenat la ureche a fost vocea. Doamne, nu are nici o legătură cu albumul, așa mi s-a părut! Apoi, muzical vorbind, albumul este slab, aranjamentele sunt plictisitoare, producția nu-l ajută nici ea, iar plictisul și jalea care te cuprind îl fac ascultabil cu greu. Un mare “NU” pentru el.

Inxight – Art Of Overload (2019)

Spaniolii prestează un metal pe care nu sunt chiar sigur cum să-l definesc, dar am dat pe-acolo și de heavy, și de hard și chiar și de ceva thrash. Metal modern, nu alta, șaorma cu de toate, mai bagă niște sos că nu se aude bass-ul. Trecând de asta, un album slab, fără cap și coadă, cu stiluri mult prea amestecate ca să iasă ceva din ele. Nu așa se face, treaba asta strică puținul pe care-l putea oferi. Nu ascultați.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s