Din drum #129

Vaal – Visioen van het verborgen land (2019)

Black metal de la olandezi. Cum albumul ăsta a sosit după grecii ăia care m-au dat pe spate, la Celtefog mă refer, aș spune că nu avea cum să mă impresioneze foarte tare. Pe zona lui poate este bun, numai că nu vine cu acel ceva care să te facă să-l reții. E o înșiruire de piese care seamănă foarte mult și care nu spun mai nimic. Nu recomand, nu văd de ce aș face asta.

Bestial Invasion – Monomania (2019)

Băieții ăștia vin din Ucraina și în cea mai mare parte a timpului aș spune că prestează niște thrash metal. Albumul e bunuț, păcat de vocalul ăla care o ia razna și cere chestii heavy, chestii care i se oferă, dar fac rău la ideea generală. Aș spune că nu este chiar rău de ascultat, pe unele zone mi-aduce aminte de Overkill, poate aici să fie problema, dar na, fiecare face ce poate. Cum ziceam, o ascultare nu e rea.

Astralborne – Eternity’s End (2019)

Nimic să iasă din comun când vine vorba de acest album al americanilor. Melodic death metal, atât cât de melodic îl percep ei, și da, este, dar un metal care pare cumva ruginit sau închistat din nou în niște treburi care s-au mai făcut. Probabil că asta-i o problemă generală, trecutul te cam cheamă și nu mulți au capacitatea de a se desprinde de el. Însă recomand măcar o ascultare, să știți.

Obsequiae – The Palms of Sorrowed Kings (2019)

Dacă ăia de mai sus au fost americani și death melodic, ei, aici discutăm de americani și de black melodic. Din nou, nimic deosebit la acest album, chiar nimic, black-ul pe care-l știm, melodicul de se poate, vocea care parcă nu are mare legătură cu muzica, dar na, asta-i doar părerea mea. Nu sar în sus, nu recomand. Este doar un alt album din tone de album pe gen. Și atât.

Cattle Decapitation – Death Atlas (2019)

Ce poți să spui despre un album al trupei ăsteia? Americanii ori îți plac, ori nu, e singurul mod de a te descurca cu ei. Nene, pe zona aia a lor aș spune că rup. Concept bun, producție bună, piesele curg bine, albumul are tot ce trebuie. Au reușit. Nu este operă de artă, dar este exact ce trebuie să asculți pe bucata asta muzicală. Tu și vecinii tăi. Dați o ascultare, e ce trebuie.

2 thoughts on “Din drum #129

  1. Cattle Decapitation m-a binedispus la maxim. Exceptional pentru o zi mega-incarcata! Imi venea sa scot castile din calculator si sa il las sa mearga direct in boxe. Doar ca ar fi sarit pe geam colegele de birou! Nu ca mi-ar fi parut rau pentru unele 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s