Din drum #107

Dog’N’Style – Only Stronger (2019)

Ceva hard-rock franțuzesc cu influențe metal, nație care aș spune că nu are prea mare legătură cu stilul acesta, dar na. Well, albumul nu este deloc rău, dar face parte din acele albume care la final refuză să rămână în urechi. E bun, merită ascultat, chiar merită, sunt lucruri interesante de găsit pe el, dar asta va fi tot, o simplă ascultare. Agreabilă, dar după asta la revedere, nu mai știi de el. Recomand.

Shadecrown – Riven (2019)

Doom cu ceva metal, totul destul de melodic, sosind de la o formație finlandeză. Și uite că albumul ăsta mi-a plăcut. Mi s-a părut bine dozat, simpatic făcut, pe alocuri fiind capabil să te facă să zâmbești. Nu este o operă de artă, este doar acel album pe care-l asculți sperând că vei primi ceva bun de la el și care la final te bucură că l-ai găsit. Nu este de colecție, dar recomand fără probleme.

Aegrus – In Manus Satanas (2019)

Nu cred că e nevoie de facultate ca să ne dăm seama ce gen abordează finlandezii, căci e clar: black metal. Vorba aia, In Manus Satanas parcă nu merge cu AOR, nu? Trecând de asta, pentru cine vrea să asculte și așa ceva eu aș spune că albumul ăsta poate fi trecut în revistă. Pe zona lui e bun, mie personal mi-a plăcut, are cât trebuie ca să mă facă să nu dau cu el de pământ. So, o ascultare nu strică.

Thrashfire – Into the Armageddon (2019)

Stimați doamne și stimate domni, ăsta este un album de thrash din Turcia! Băi nene, și nu este deloc rău! Desigur, n-o să primim de la el ceea ce primim de la numele mari de la care așteptăm anumite lucruri, da’ în materie de thrash să știți că albumul ăsta cam livrează. E agresiv, e bine construit, e bine interpretat, e tot ce trebuie să fie de ascultat. Așa că recomand până nu este interzis 🙂

Screamer – Highway of Heroes (2019)

Heavy metal suedez cu apucături clare de ani ’80 sau ceva. Un album care mi s-a părut făcut pe genunchi, nefinisat așa cum trebuie, incomplet, pe alocuri parcă chiar trist. Nici vocea nu mi s-a părut cine știe ce, parcă nu face parte din filmul ăla, nu am avut nici măcar senzația că prinde piesa, esența ei, că știe ce trebuie să cânte acolo. Nu recomand, nu are nici un rost.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s