Din drum #104

Dawn of Destiny – The Beast Inside (2019)

Un amestec german de hard-rock, progresiv, heavy, simfonic și poate chiar și ceva ce aș putea spune că este operă. Rezultatul final, aproape intuibil, este departe de a fi bun, la așa ceva nu te bagi ușor și când o faci trebuie să știi bine ce faci. E un album care din nefericire devine rapid plictisitor, și spun asta cu regretul faptului că se putea mult mai mul. Poate data viitoare, pe moment nu recomand.

Andy McCoy – 21st Century Rocks (2019)

Pentru cine nu știe, băiatul este chitaristul celor de la Hanoi Rocks. Sau a fost, mă rog. Primul lucru pe care-l auziți la albumul ăsta este acel sunet care nu poate fi confundat. Și desigur, Andy experimentează și de data asta, face cam ce vrea mușchiul lui și îi iese cam cu tot ce face. Pe scurt, albumul e bun rău, nene! Și nu trebuie trecut peste el. Recomand din tot sufletul, e o surpriză tare plăcută.

Iron Kingdom – On the Hunt (2019)

Niște băieți canadieni care s-au adunat și ei să cânte niște heavy, prin unele locuri cu ceva apucături de power. Da, din nou power. Mno, nimic deosebit. Chiar nimic. Am ascultat albumul ăsta și am încercat să-mi dau seama care este logica sa, nici măcar pentru a atrage lumea în club nu merge. Mă rog, e problema lor. Nu recomand, e foarte slab, nu dispune chiar de nimic care să atragă.

Vukari – Aevum (2019)

Black american și aș spune că black american bun. Desigur, m-aș feri să merg la concert la așa ceva, mai ales la genul ăsta de black, dar albumul este recomandabil. Are tot ce trebuie, e agresiv, pe alocuri un pic melodic chiar, vocea e ce trebuie să fie pentru compozițiile alea iar băieții se vede că știu ce să facă din muzică. Cine are chef să treacă peste el nu cred că o să regrete.

Asuryan – The Eye of Ra (2019)

Heavy, power, metal, totul sosind de la o formație din Italia. Combinația asta reușește să convingă cam la același nivel la care reușește să convingă ceea ce poartă numele de pizza șaorma. Adică mai deloc spre minus. Nu zic, sunt părți bune acolo, dar prea puține și insuficient tratate încât să reprezinte ceva care la final să vorbească despre un album solid. Eu nu recomand, dar puteți încerca.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s