Din drum #102

Samantha Fish – Kill Or Be Kind (2019)

Despre Samantha se poate spune că e bună. Și că știe să interpreteze ca nimeni alta una dintre piesele CCR. Din nefericire albumul ăsta nu i-a ieșit. Dacă s-a dorit unul de blues, e mult prea pop-rock pentru asta. Dacă s-a dorit unul pop-rock, e prea blues. Cam între stările astea alternează piesele și, ca urmare, nu prea știi bine ce s-a dorit discul să fie. Recomand măcar o ascultare, poate vouă vă iese altceva.

Insomnium – Heart Like a Grave (2019)

Când te pui să-i asculți pe finlandezi, știi bine ce dorești să livreze. Recte ceva death melodic, și asta și livrează albumul ăsta. Nu este fantastic, nu este fenomenal, nu este să sari în sus, dar este un album cinstit care aruncă pe piață ce-ți dorești. Nu-mi dau seama dacă să-l recomand sau nu, hai, eu zic că nu strică deloc o ascultare, e mult mai bun decât pare la prima vedere.

Lacuna Coil – Black Anima (2019)

Mie nenea ăștia nu mi-au plăcut vreodată, dar nu ce-mi place mie contează, ci ceea ce consumă publicul, iar publicul consumă și Lacuna Coil. Trecând de asta aș spune că noul Lacuna Coil nu este deloc rău. Are cam tot ce trebuie, e bine dozat, e bine făcut, e așa cum trebuie să fie un album de genul ăsta. Îl recomand chiar dacă nu-s convins nici de data asta, aveți ce asculta.

Eclipse – Paradigm (2019)

Un album jucăuș de la ceva suedezi care s-au decis să facă niște hard-rock combinat cu un pic de heavy metal. Mă, nu le-a ieșit deloc rău, au chiar și unele piese care ar putea fi date pe FM. Nu este neapărat ușurel, dar este extrem de ritmat și melodic, reușește să ajungă repede la om. Se apropie cumva de Axxis și asta nu-i rău deloc. Dați o ascultare, eu zic că merită. Chiar am să-l ascult iar, zic.

The Darkness – Easter Is Cancelled (2019)

Aș spune că britanicii nu reușesc deloc un album rău și că acesta cât se poate de obligatoriu de ascultat. Totul este ce trebuie și cum trebuie aici, am ascultat niște piese de mamă-mamă, ce mai, m-a prins, mi-a plăcut, asta a fost. Așa că-l dau și eu mai departe, e un hard-rock cu ceva apucători de glam făcut așa cum trebuie și cum rar apare, că încercări mai sunt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s