Din drum #97

Ram – The Throne Within (2019)

Heavy-metal suedez care încearcă să copieze din mai multe surse, vorba aia, să se asigure că iese bine. Și, ca mai mereu când încerci să mixezi, nimic nu iese bine. Am trecut peste un album plictisitor, care a încercat să-mi aducă aminte de una sau de alta, în genere un album care nu are de ce să fie ascultat. Treceți liniștiți peste, e pierdere de timp, vor veni și vremuri mai bune.

Alice Cooper – Breadcrumbs (2019)

Șase piese concepute ca un tribut pentru câteva dintre numele mai mult sau mai puține ale Detroitului, mai ales din zona punk. Sună pe acolo, pe la punk, probabil că asta va fac deliciul multora. Singura piesă originală este Go Man Go, celelalte sunt preluări după diferite trupe sau nume. EP-ul nu este deloc rău, e chiar plăcut, eu vă recomand să-l ascultați, tătăițul face treabă bună.

Eternity – To Become the Great Beast (2019)

Well, băieții ăștia sunt norvegieni, bagă pe black metal și, oricât de mult m-aș fi așteptat la asta, nu vor deveni the great beast. Deloc-deloc. Una peste alta, un album slăbuț, încearcă el să facă să fie bine numai că nu-i reușește deloc, așa că nu-l recomand, sunt producții mult mai bune pe zona asta. Are el ceva agresivitate și idei, dar slab tratate, așa că la final dezamăgește flagrant.

The HU – The Gereg (2019)

Nu sunt încă sigur ce am ascultat aici, dar vreau să spun că mi-a plăcut al naibii de mult ce au băgat mongolii ăștia. Chiar aș vrea să-i văd și live. Teme populare, o voce cum nu cred că este alta, aranjamente mișto, cam toate sunt de găsit pe acest nou album al celor de la The HU. Vi-l recomand din toate punctele de vedere, ar fi păcat să ratați așa ceva, chiar mare păcat. Dați cu încredere.

One Hour Hell – Voidwalker (2019)

Death-metal din Suedia, nu mai rău, nu mai bun, atât cât să fie acolo de ascultat ceva de gen. Eu nu recomand albumul, este liniar, se împiedică în multe locuri, nu are un echilibru sau așa mi s-a părut și repetă din nou alte lucruri pe care deja le știu. Desigur, pentru fanii genului poate fi o chestie pe care să o facă, eu nu recomand ascultarea nici dacă sunteți plătiți.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s