Din drum #95

The Defiants – Zokusho (2019)

Un album ceva mai agresiv de heavy, sosit de la niște americani. Deloc rău, aș spune, are calitățile sale, dar mai are mult până departe. Însă este un disc bine făcut, bine legat, bine structurat, cu ceva piese interesante, din genul celor care te fac să le asculți. La final lasă o impresie decentă, chiar dacă se putea mai bine. Eu zic să-i dați o șansă, s-ar putea să fie numai de bine.

Goo Goo Dolls – Miracle Pill (2019)

Slabă rea treaba asta, aș putea spune chiar copilărească. Poate figura cu succes ca o coloană sonoră a unui desen de pe Duck TV. Dacă asta ajunge muzica, dacă spre asta se îndreaptă, adică glumițe care sunt prea slabe până și pentru posturile de radio destinate consumului, atunci e jale mare. Vă rog să vă faceți un bine și să săriți peste el. Este groaznic de ascultat așa ceva.

Infant Annihilator – The Battle Of Yaldabaoth (2019)

Death, thrash, poate deathcore, britanicii zic că e și tehnic, eu zic că nu neapărat. Dar na, aici e ca la Brexit, fiecare are părerea sa. Am trecut peste el mai mult de curiozitate. Nu este rău legat, nu este rău făcut, dar are ceva care mă face să nu-i dau notă de trecere. Poate lipsa de idei noi, poate grija scăzută în aranjament, habar nu am. Puteți trece liniștiți pe lângă el, nu o să doară.

Blood Red Throne – Fit to Kill (2019)

Death metal de la norvegieni. Și trebuie să zic, a picat tare bine, mai ales că mai înainte dădusem de două treburi nu foarte fericite. Are agresivitatea aia de trebuie, băieții știu să facă treaba acolo, două voci, albumul e bine structurat, ce să zic, dacă vecinul e incult aveți cu ce să-i faceți cultură. Merită o ascultare, are și ceva riff-uri serioase de tot, pentru mine a fost ok să-l ascult.

The 69 Eyes – West End (2019)

Gothic cu ceva heavy, sosit din Finlanda. Așteptam mai multe de la el, așa că trebuie să zic că am fost un pic dezamăgit. Albumul nu este chiar rău, dar pe final pierde acea chestie care să te facă să te bucuri că l-ai ascultat. Nu curge rău, dar îi lipsește ceva, poate coeziunea, poate inventivitatea, naiba știe. Una peste alta, dacă-l ascultați nu va durea, dar nici de sărit de cur în sus nu este.

2 thoughts on “Din drum #95

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s