Din drum #94

Atlantean Kodex – The Course Of Empire (2019)

Germanii vor de la treaba asta ceva epic metal. Băi, și este epic… epic de prost. Power cu heavy cu ceva hard cu ceva epic, toate aruncate acolo, să fie, ca și cum te-ai duce la o șaormărie și i-ai spune ăluia să arunce în lipie toate sosurile pe care le are. Nu se face așa, nene, deloc-deloc. Așa că am trecut peste încă o prostie sinistră. Să le fie de bine, le urez săli pline. Vouă nu vă recomand să încercați.

Piranha – First Kill (2019)

La bază e vorba de ceva thrash metal, dar peste care elvețienii pun și ceva elemente heavy, să fie. Vorba aia, de ce nu? Drept pentru care albumul nu stă prea bine pe picioare și cred că dacă se concentrau strict la thrash se rezolva mai bine. Ok, nu este chiar cel mai prost album ascultat, dar este și el cam degeaba. Asta este, poate data viitoare le iese mai bine. Nu recomand.

Slaughtbbath – Alchemical Warfare (2019)

Un album de black, sosit de la niște chilieni, dar de black din ăla inutil. Știți genul, forjă, înainte și tare, lungă și pe-a doua și dă-i bufa. N-aș mai asculta a doua oară și mă mir cum naiba de am rezistat să-l ascult și prima, vorba aia, e destul de slab făcut. Dar na, asta a fost. Mno, 0 cam la toate capitolele în afară de agresivitate, dar și aia e tratată aiurea. Nu recomand.

Sinner – Santa Muerte (2019)

Și cu albumul ăsta am ajuns și eu să aflu că Sinner și-au tras vocalistă. Chestie care m-a bucurat imens, mai ales că tipa mi s-a părut enervantă, dar na, ăsta poate sunt doar eu. În rest e cam ceea ce poate să ofere Sinner, poate mai diluat ca pe vremuri, poate mai puțin inventiv, poate mai lipsit de vivacitate, dar se poate spune că Sinner sunt acolo. Nu știu dacă să recomand, hm, dați o ascultare, zic.

Crashdïet – Rust (2019)

Un album de hard-rock cu ceva influențe glam, sosit de la niște suedezi. Ei, aș spune că de data asta cu nimerit-o. Albumul este ce trebuie. Are ritm, are piese, are inventivitate, are exact atât cât trebuie ca să te facă să ciulești urechea la piese. E bine legat, e făcut cu atenție, deci zic eu că ar merita o ascultare, nu o să doară, mai ales că mai rar apar chestii din astea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s