Din drum #88

Tainted Soul – Tainted Soul (2019)

O chestie situată între hard și heavy, treabă venind din Canada. Well, nici ăștia nu se pricep la nimic din ceea ce cântă, așa că ceea ce iese aici este o circotecă de zile mari, fără nici un fel de șanse de reușită. Am mai detectat și ceva mici treburi legate de punk, șaorma este gata, de ce nu? Slab album, nu merită atenția, treceți peste. Nimeni nu va regreta.

Dwell in Doom – Witches (2019)

Gothic, doom, metal și naiba mai știe ce este pe acolo, toate sosind din Suedia. Mă rog, din Suedia este de ajuns că ne vine un nivel de civilizație, clar nu este nevoie să ne mai vină și altele. Cum ar fi acest album, atât de prost încât nu știu să descriu cât de prost poate să fie. Slab. Pastă. Varză. Zero. Nimic. De evitat, nu are nimic să vă facă să-l rețineți sau apreciați.

Scimitar – Shadows of Man (2019)

O altă glumiță de album. Este atât de slab încât nu-mi dau seama unde să-l încadrez. Sub nici o formă nu-mi dau seama. E gothic, e doom, e heavy, e melodic death, e naiba să-l ia de album! Una peste alta… nu este de ascultat. Nu are nimic din ceea ce trebuie să aibă un album, sunt doar ceva piese acolo, și alea ca să fie. Poate cel mai slab album ascultat în ultima vreme. Evitați cu orice cost.

Tool – Fear Inoculum (2019)

De 13 ani nu au mai scos Tool un album. De 23 de ani cei de la Sacred Reich. Desigur, hipstărimea s-a băgat în Tool, e ceva mai ușor de priceput ce-i acolo. Și ce-i acolo este un fel de glumă la adresa muzicii, o combinație sinistră de Blink 182 cu Limp Bizkit. Am văzut că lumea este fericită că albumul ăsta există. Mno, să le fie de bine. Eu nu sunt, am pierdut timp și neuroni să ascult mizeria asta…

Tarja – In the Raw (2019)

Cine se așteaptă ca Tarja să urce la nivelul de la Nightwish, ei bine, trebuie să mai aștepte. Nu are cine să-i compună la nivelul ăla, plus că Tuomas nu mai compune așa nici pentru el. Mno, albumul nu este de aruncat, dar nici să sar în sus de bucurie nu am putut. Este același nivel impus de Tarja, nici ea neștiind bine ce vrea, dar de data asta un album ieșit puțin mai bine. De ascultat poate de curiozitate, altfel nu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s