Din drum #79

Grima – Will of the Primordial (2019)

Atmoseric black-metal, stimați tovarăși, care vine direct din Rusia. Cred că au aprobare de la Putin să cânte așa ceva sau pe aproape, altfel nu-mi închipui că din țara aia așa de vai de mama ei se poate veni cu asemenea teme capitaliste. Glumeam. Un album excelent, bun cu spume din punctul meu de vedere, peste care nu trebuie trecut. Tot ce este acolo este de bine, făcut așa cum trebuie. Luați, că merită!

Khazad Dûm – Khásma (2019)

Un black metal interpretat de ceva brazilieni. Și nu doar, că au băgat și ceva doom în el, așa, să fie. Nu a ieșit cine știe ce mare lucru. Albumul nu este greu de ascultat, mai ales că propune și teme pe care le mai știm, dar este plictisitor și inutil de trecut în revistă, nu aduce nimic nou. Așa că treceți peste el, pe zona asta sunt lucruri mult mai bune de ascultat. Ca să fie bine, zic.

Sworn To The Sword – The Calling (2019)

Melodic death metal combinat cu… folk metal, sosit de la americani. Doamne Dumnezeule ce abominație, ce crimă la adresa muzicii, ce glumă sinistră, ce așa-zisă muzică! Regret că m-am atins de chestia asta, însă am fost curios să văd ce iese din amestecătura asta de stiluri. Nu iese nimic și sper să nici nu mai iasă, nimeni n-ar mai trebui să le scoată ăstora un album. Nu recomand, evitați cu orice preț.

Excuse – Prophets from the Occultic Cosmos (2019)

Un album deloc rasat, dar bun. Băi, chiar bun. Este raw, aproape ai spune că este neprelucrat, este așa cum era thrash-ul pe vremea când de-abia începuse să intre-n casele noastre. Nu știu ce-au făcut sau nu finlandezii dar au cam nimierit treaba și pe mine m-a bucurat tare mult discul ăsta. Așa că-l recomand, merită fără nici un fel de exagerare să treceți peste el, are parfumul ăla de vechi.

Witch Vomit – Buried Deep in a Bottomless Grave (2019)

Americani care declanșează asupra ascultătorului tot ce au la îndemână în materie de death metal, un death metal însă mai accesibil, nu chiar nebunia de pe lume. Nu este un album rău, dar nici nu am mari motive să-l recomand. E acolo la el, face el ce vrea și ce te-ai aștepta să facă, nu aduce nimic nou sau care să te facă să ciulești urechea. Un album și gata. Treceți peste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s