Din drum #78

BadName – Are You Ready for Me (2019)

N-am fost gata pentru albumul ăsta și nu sunt nici acum. Pe scurt sau pe lung, am avut parte de un disc de hard-rock sosit din partea unei trupe finlandeze. Disc departe de a spune ceva, de a avea ceva care să te facă să-l reții sau să te mulțumești măcar cu faptul că l-ai ascultat. Îl consider repetitiv și plictisitor, așa că nu-l recomand nici rugat, sunt lucruri mai bune pe zona asta.

Desert – Fortune Favors The Brave (2019)

Un alt album de power, de data asta sosind din Israel. Și nu este de mirare, m-a dezamăgit, adică nu mi-a spus nimic. Încearcă el să împrumute lucruri de prin diferite zone, dar nu-i reușește deloc. Instrumentiștii, păcat de ei, par buni și gata să facă treabă mult mai serioasă ca asta, așa că poate pe viitor vor schimba genul. Să semeni a Rage nu este de ajuns ca să ai un album.

Thobbe Englund – Hail To The Priest (2019)

Poate că titlul nu vă spune automat asta, dar albumul este unul de coveruri Judas Priest, coveruri la care se mai adaugă două Fight, na, Rob a fost și pe acolo și trupa aia chiar a fost tare. Părerea mea este să treceți de el, pe bune, chiar nu aveți ce să ascultați în afară de ceva piese pe care poate le cunoașteți, dar sunt interpretate nici la sfert din ce ar trebui să fie. Păcat, putea să facă altceva.

The Lastrumpet – Hell Raiders (2019)

O glumă de album care ar vrea să se încadreze pe undeva la limita dintre hard-rock și heavy, doar că nu reușește nimic din ceea ce poate și-a propus. Este lipsit de inventivitate, de energie, de orice și producția este și ea sub ceea ce ar trebui să fie o producție muzicală de an 2019. Evitați-l, nu aveți nimic de pierdut, e doar risipă de timp.

Total Hate – Throne Behind A Black Veil (2019)

Un album de black din Germania, nici mai bun, nici mai rău, așa cum îi stă unui produs accesibil mai multor categorii de public. Și vorbesc serios, black-ul de acolo e accesibil, este melodic, este bun pentru oricine are legătură cu rockul, chiar dacă persoana este departe de a consuma acest gen. Părerea mea finală este că nu merită o ascultare, nu-i nimic de pierdut acolo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s