De acasă #13

Rim of the world (2019)

Un alt film văzut pentru că nu aveam ce să văd. Nu știu pentru cine a fost făcut, nu știu de ce a fost făcut, nu știu de ce s-ar uita cineva la așa ceva în afara faptului că este noapte, este plictisit și vrea să vadă ceva care să fie idiot. Mno, am fost surprins, filmul ăsta este mai mult decât idiot. Existența sa nu are nici o logică, nu este nici pentru cei mici, nici pentru cei mari, scenariul este tembel, efectele ca vai de mama lor, povestea mai bine ar lipsi iar finalul, desigur, finalul este cu happy-end, dar asta o știți deja de la prima scenă. Evitați cu orice cost, uneori Netflix nu recomandă ce trebuie.

Tyson (1995)

Ei, hai, știu, este din 1995. Nu este însă deloc un film rău. La modul scurt, pelicula urmărește viața lui Mike până-n clipa în care a fost acuzat de viol de individa care participa la Miss America. Practic este vorba de apariția sa, de ascensiunea pe prima poziție a greilor americani, dar și de începutul unor probleme pe care le cunoaștem deja cu toții. Nimic deosebit, un fel de mic biopic, dar un film deloc rău, despre care eu cred că trebuie văzut. Și da, m-am tot uitat la chestii cu boxeri zilele astea, habar nu am de ce, dar promit că am să mai văd și alte lucruri. Asta deși mi-e teamă de filmele care se fac în zilele noastre.

Blow (2001)

Johnny Depp îl joacă pe George Jung, adică personajul care, alături de Pablo Escobar, a pus bazele pieței de heroină din SUA în anii ’70. E un film mai vechi de care am dat tocmai acum, dar asta nu înseamnă că nu merită văzut. Depp joacă admirabil, Penelope Cruz vine să pună și ea ceva sare și piper, scenariul nu este deloc rău deși pe alocuri este extrem de previzibil, iar bucățica aia de istorie este tratată destul de bine știind cât de greu este să interpretezi sau să desenezi un film pe asemenea fapte. Dacă nu l-ați văzut eu aș spune să îi dați o șansă. Era să uit: actorul de-l joacă pe Pablo este penibil, se putea mult mai bine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s