Mno, mi-am tras Revolut…

Am zis să o fac și pe asta, să văd cum este. Așa că de azi am Revolut. Mi-am făcut un card virtual cu care deja am început să mă joc. Cardul fizic este și el pe drum.

Până acum l-am atașat ca metodă principală de plată/subscripție la Uber, Bolt, Clever, Uber Eats, Glovo, Netflix, HBO Go și Xbox (MS account). Totul a mers fără probleme. Mă mai gândesc, dar cred că-l pun și la Bringo, deși de ei chiar nu m-am folosit până acum. Nu este timpul pierdut, chiar mă gândeam să scutesc ceva timp cu statul pe la cozi și să primesc acasă ceea ce-mi doresc. Timpul nu mai înseamnă bani în ziua de azi, timpul înseamnă nervi scutiți.

De asemenea este deja unica metodă de plată pentru Ali Express, de unde mi-am comandat și trei ceasuri, ce să faci, n-ai ce să faci, nu-mi place să le găsesc la București și să dau 30-40 lei în plus pe fiecare, prefer să le cumpăr de la sursă pe suma corectă.

De încărcat l-am încărcat direct cu cardul ING, pe care apoi l-am înlăturat din aplicație și pe care am să-l fac pierdut, vreau altul, nefolosit pe internet, fondurile mele principale sunt acolo și trebuie să stea departe de lumea dezlănțuită.

Ce-mi place până acum este că pot să blochez cardul virtual dacă nu vreau să fie folosit și că rata de schimb este alta decât aia prestată de banca mea. Adică 4,75 lei/euro Revolut față de 4,82 lei/euro ING în condițiile în care cursul oficial este 4,76 lei/euro. Măcar și ca idee și este ok, vezi altceva decât ING la culoare.

Aștept să vină cardul fizic și vă mai țin la curent cu funcționarea. Momentan eu și Revolut părem a închega o prietenie frumoasă. Sper să nu se strice, chiar aveam nevoie de așa ceva și nu doream al doilea cont deschis pe la vreo bancă de-a noastră. Plus că pe ăsta îl manevrez strict din aplicație, ceea ce este excelent.

Mno, mai vorbim. Dacă aveți întrebări… shoot, pe măsură ce pot răspunde la ele am s-o fac fără probleme. Dacă este vorba de deschiderea contului… atunci shoot, la astea știu deja să răspund 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s