Creed II (2018)

L-am văzut cam târziu, dar asta este, mai bine mai târziu ca niciodată.

Pentru fanii seriei povestea va fi al naibii de simplă, mai ales că o repetă cumva pe aceea din Rocky 4. Inclusiv lupta, așa cum este ea aranjată, aproape că o repetă pe cea dintre Rocky și Drago. Și e cumva normal, pentru că aici e vorba de fiul lui Drago și fiul lui Creed. Se termină cumva diferit, aproape nesperat, gestul lui Drago spune ceva în toată economia poveștii, și asta e o parte unde Stallone s-a priceput de minune să lucreze pentru ca filmul să țină.

E un film care aș spune că “stă în serie”, oferă exact ce te-ai aștepta de la el, o lasă mai moale cu motivaționalele din Rocky Balboa, de exemplu, și duce mai departe povestea asta care sper totuși că se va termina aici. Mai mult nu se poate scoate de la ea, mai mult nu are de unde să fie, sper că nu apuc să văd pe ecran ceva turnee de veterani.

Altfel, incredibil de bătrâni Lundgren și Stallone. Incredibil.

 

Rotten Tomatoes

4 thoughts on “Creed II (2018)

 1. Finalul mi-a placut la nebunie, mi-a placut sa vad la calitate maxima, de 2018, un meci pe care-l vedeam candva pe un ecran minuscul. Daca nu ma insel, am vazut alb-negru primul Rocky.

  E clar mai bun decat Creed 1. Dar e clar ca nu se va termina aici. Eu sunt convins de asta.

  Like

  1. Da, povestea e mai bine făcută ca-n Creed 2, asta este clar, l-a dus de minune la capăt. A lălăit-o el pe ici, pe colo cu familia and stuff, dar finalul salvează tot, e exact ce trebuie să fie. Scenele de luptă și ele bine făcute și nu știu unde ai văzut tu alb-negru primul Rocky, că la mine a fost color :))

   Like

  1. A fost color de la început. Acum, din nou, depinde pe ce suport l-ai văzut, la ce calitate și unde. Nu neg că un cretin o avea pe undeva o copie alb-negru, poate chiar sepia :))

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s