De acasă #7

Friends with benefits (2011)

O comedioară care exploatează același subiect pe care-l exploata și alta. Atunci era vorba de Ashton Kutcher și Natalie Portman, aici este vorba de Justin Timberlake și Mila Kunis. Să spunem că este o comedioară drăguță, numai bună să mai spele creierul de oboseala zilnică. Plus ceva romantism, na, fără el nu se poate. Nu-mi dau seama dacă, făcând comparația, o prefer pe Mila sau pe Natalie, dar Justin Timberlake este clar peste Ashton Kutcher. Una peste alta un film lejer pentru o seară în care chiar nu vrei să ai pretenții, dar nici să vezi vreo mizerie sinistră.

Naked (2017)

Țineți cont de sfatul meu: nu faceți greșeala să vă uitați la filmul acesta. Nu cred că am dat vreodată de ceva mai prost. Eram tot în căutarea unei comedii, Netflix-ul mi-a livrat-o-n față, era din 2017, zic hai să o văd. Sincer… mai bine mă uitam la un meci al lui Dinamo, era mai interesant, mai ales dacă reușeam să-l găsesc pe cel cu Foresta. Este un film prost, imaginat prost, regizat prost, jucat prost, cu dialoguri proaste, cu totul prost. Nimic, nici cel mai mic lucru nu iese în pelicula asta.

Sicario (2015)

Am văzut că unii-l consideră fantastic, briliant, extraordinar, capodoperă a cinematografiei. Personal pe mine m-a plictisit de moarte. Un action cumva fără cap și fără coadă, cu un mijloc plictisitor și anost, cu un final care este atât de previzibil încât parcă-i scos din filmele lui Sergiu Nicolaescu. Nu-s sigur că mă bag la urmarea sa, nu văd de ce aș face asta, e prea mult pentru mine. Chiar nu pricep hype-ul construit în jurul filmului ăsta, nu-l merită.

8 mile (2002)

Deși-s fan de Eminem am ajuns tare târziu să văd filmul ăsta și asta pentru că nu aveam ce să fac într-o seară pe acasă. Povestea este simplă și intuibilă, dar este de acolo, este ce trebuie și este dusă la capăt așa cum te-ai aștepta să fie. Eminem pare un actor decent acolo, dar nu mă bazez foarte mult pe asta, este pus să-și joace viața până la urmă, nu avea cum să rateze. Agreabil film, merge seara cu o bere. Performanța muzicală nu poate fi pusă la îndoială, omul este killer pe zona aia, așa că aici aveți ce vedea.

Jack Reacher: Never go back (2016)

Dacă primul Jack Reacher a mai fost cum a mai fost, ăsta sper că a fost scos ca să pună capăt seriei. Un action slab, tras de păr, cu un Tom Cruise care parcă nu are chef să stea în rolul ăsta, cu un final care s-a dorit dramatic, dar eșuează la modul serios să ne facă să pricepem de ce ne-am uitat la filmul ăsta. Dacă stau să mă gândesc bine sunt foarte puține ciorbe din astea care au rezistat la a fi încălzite, iar filmul ăsta nu face parte dintre ele. Trist, partea asta nu trebuie să existe, primul Jack Reacher era suficient.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s