O poveste cu un viitor posibil premier Vasilica

Povestea de mai jos s-a petrecut undeva prin 1995-1996.

Aveam o colegă la facultate. Simpăticuță, bunuță, i-aș fi pus-o, numai că era de o prostie pentru care nu s-a inventat nici în ziua de azi vreun prezervativ. Făceam mișto de ea ori de câte ori apucam, bine, nu ar fi fost ca și cum domnișoara nu ne-ar fi dat tuturor destule motive pentru asta.

Într-o zi m-a întrebat cu ce se poate curăța un CD, că nu-l prea mai citește combina. De ce m-a întrebat tocmai pe mine habar nu am, dar i-am spus că poate face asta cu acetonă, să îmbibe bine vata și să curețe atent. Nu am crezut vreo clipă că o s-o facă, mai ales că zâmbeam din toate încheieturile. A făcut-o. A venit peste 2 zile și mi-a spus că a curățat CD-ul cu acetonă, acum arată ca și cum ar fi vălurit și că nu mai poate fi citit absolut deloc de către player-ul combinei. Am evaluat situația.

I-am spus că undeva la Crângași există un centru care se ocupă cu reparații de radiouri, televizoare și combine audio și că dacă merge cu el acolo s-ar putea ca oamenii să-l poată repara. Băi, și s-a dus! Pricepeți? S-a dus. A venit din nou după 2 zile și m-a întrebat, ce credeți? Dacă mai știu și alt centru pentru că oamenii de acolo au râs de ea când le-a spus ce problemă are, sunt neserioși.

Am râs la vremea aia cum nu am mai râs vreodată în viața mea.

Azi nu mai râd.

Azi realizez că domnișoara aceea poate fi viitorul meu premier Vasilica…

6 thoughts on “O poveste cu un viitor posibil premier Vasilica

   1. Eu i-am facut unei colege o alta faza. Ceva mai soft, dar mult mai de efect.

    Eram anul 1 de facultate, ora de engleza. Era o engleza foarte-foarte … basic. Ma rog.

    O colega citeste o propozitie si trebuie sa traduca. Eram in banca a doua, ea in prima banca. Citeste ea I’M SO EXCITED. Se opreste. Ii soptesc eu din spate, calm, fara sa rad: EXCITATA. La care ea, in gura mare, cu intonatie: SUNT ATAAAAAAT DE EXCITATA!

    Absolut toata lumea a izbucnit intr-un ras isteric. Profa nu parea ca gusta gluma: Emil, nu mai sopti prostii ! :))

    Ca inteligenta, cei 2 subiecti din povestile noastre nu difereau foarte mult. As tinde sa spun ca aproape deloc 🙂

    Like

   2. Ba chiar deloc. Sunt identici. Am făcut una de asta la Geografie în liceu. Un tâmp, că tâmp era, a fost întrebat de câte feluri sunt munții din România. I-am șoptit din spate că fazici, bifazici și trifazici. A recitat ca din Eminescu, nici nu s-a gândit la ce spune, pana mea 🙂

    Like

 1. Eram in generala si aveam un coleg paralel cu lb. franceza, studiata atunci. Intr-o zi, e pus sa spuna zilele saptamanii. Eu in spatele lui, ii soptesc lundi, mardi, mercredi, jeudi, vendredi samedi. Dupa care am zis ca e suficient si isi aduce aminte…Ce crezi ca a scos pe gura ? Duminichi ! N-am sa uit niciodata ce am ras atunci !

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s