Câteva cuvinte despre cum ne va salva Cioloș

Mă întrerup din scârba pe care o am față de scris și din treburile mele de zi cu zi ca să las și eu aici niște rânduri. Unele scurte și la obiect.

L-ați îmbrățișat pe Dacian Cioloș. Nicușor Dan n-a reușit să salveze nimic, n-a reușit nici să se salveze pe el din a fi penibil. Acum vine Dacian, a doua sa descălecare, iar tefeliștii sar în sus de bucurie: gata, ne scapă.

Doar că nu se va întâmpla nimic. Va fi vorba doar de o altă dezamăgire și de alte speranțe pierdute. Mă rog, ale voastre, treaba voastră. În primul rând pentru că o condiție esențială pentru a reuși este existența unei opoziții unite, inclusiv cu un candidat unic la președinție. Și cu cine să faci opoziție? Opoziție cu PNL? Mă cac asupra mea de râs, ca să zic așa. Opoziție cu USR? Aici e și mai grav, nici măcar să mă cac de râs nu pot. Cum să te asociezi cu USR și să scapi cu fața curată din asta, să rămâi credibil? Cum???

Și trecând de asta… formațiunile alea de mai sus sunt incapabile să facă opoziție, să lase fițele personale și să pună zdravăn mâna pe interesul comun.

Așa că dragilor, vă zic de pe acum să stați calmi. Proiectul ăsta se va prăbuși așa cum s-au prăbușit toate cele de dinainte și cum se vor prăbuși și cele viitoare. Așa este să fie și asta se vede cu ochiul liber. Când se va întâmpla asta și va eșua, rândurile acestea vor fi aici și tocmai de aceea le scriu.

Închei spunându-vă că da, poate sunteți tineri și frumoși.

Dar liberi… mâine vă duceți la serviciu, nu?

Așa mă gândeam și eu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s