Experiența mea cu Thomann

A venit într-o zi și clipa când am ajuns să mă lovesc de serviciile celor de la Thomann. Pentru cine nu știe, Thomann este cel mai mare magazin european de instrumente muzicale, iar la ei poți da cam de tot ce-ți trece prin cap când vine vorba de pasiunea asta. Cum am ajuns eu să apelez la ei asta elte altă discuție care nu cred că are vreo importanță.

Prima dată m-a frapat comunicarea. Băiat de băiat fiind, am adunat și eu ceva engleză pe care am folosit-o din plin cu ei, că na, eu neamța nu cunosc și probabil că nici nu intenționez să mă chinui atât de tare. Surpriza a fost când mi s-a răspuns în limba geto-dacă pentru ca Thomann are om dedicat pentru acest minunat colț de lume condus de președintele Iohannis (apropo, știe cineva, ăsta mai trăiește?). Foarte frumos din partea lor, e limpede că mai bine decât în limba ta nu ai cum să comunici. Plus că să vezi că este cineva interesat la nivelul ăsta de panarama asta de țară, na, mai crește-n tine speranța că undeva, cândva, ai unde să ceri azil politic pentru că ăia sunt prietenoși cu românii. Măcar la prima vedere, ce să zic.

Mno, totul merge perfect din prima. Lucrurile-s puse la drum, tracking-ul este impecabil, livrarea se face în ziua estimată și la adresa indicată, ce mai nene, civilizație. Așa cum de altfel te și așteptai.

Desfac produsele trec la testat. Unul dintre ele fluiera la modul la care era inutilizabil. Este vorba de o pedală. Băi, dar fluiera așa cum dorea ea, nu alta. Face Bogdan un video cu fenomenul, îl aruncă pe un wetransfer, le dă link la băieți, le spune ce și cum și așteaptă răspunsul cu curiozitate, că a mai citit el pe ici, pe colo că la capitolul garanții și restul Thomann duce uneori lipsă de comunicare și înțelegere.

Peste 2 ore vine și răspunsul. Oamenii au citit, au văzut, așa că-mi vor trimite un nou produs ca acela defect, pe banii lor, nici un fel de altă taxă implicată. Cât despre produsul defect, nu este nevoie să-l returnez. Îl păstrez 6 luni. Dacă-n perioada asta se întâmplă ceva cu produsul nou, le spun și le trimit pe ambele la ei pentru investigarea liniei de producție. Dacă nu, după 6 luni îl arunc și asta este, totul e bine și frumos. Desigur, cel nou a urmat aceeași cale, cu tracking impecabil și livrare-n ziua indicată.

Mno, cam asta este povestea. Îi urăsc cu spume pe sorosiștii ăștia capitaliști care ne urăsc și nu fac decât să care banii din țară și pe noi să ne vândă iudeilor masoni.

Ordnung und Disziplin, băi baiatule.

Ortodocșilor, dans.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s