Despre Coiotu’, această ipocrită mică a rock-ului românesc

Eu am doi prieteni care consumă clipurile guguștiucului de la Trooper, acest Pin-Pin al microfonului, acest Baloo al hevimetălului românesc. Am discutat cu amândoi pe tema dată ca să văd care-s motivele pentru care fac asta. Unul mi-a spus că pentru el Coiotu’ este cel mai bun purgativ pe care l-a găsit, plus că se dă fără prescripție. Celălalt mi-a destăinuit că este într-o situație mai aparte, una în care nevastă-sa vrea copil și el nu, iar behăielile trupei ajută la instalarea infertilității. Mi s-a părut și asta o explicație veridică, am acceptat-o.

Acum să trecem la unul dintre clipurile sugerate de cei doi. Dacă nu știți, nenea ăsta face video-uri pe bandă rulantă. Nu are nimic de spus, copiază de cele mai multe ori păreri ale oamenilor care știu să construiască așa ceva, după care le dă o tentă de-aia roachiș, ca să dea bine la puștimea proastă sau incultă și la ăia care-i mănâncă din palmă ca să ajungă informațiile și pe Troc FM.

Pun clipul aici, deși mi-e scârbă.

Bun. Evenimentul la care se referă este ăsta. Sau ăsta, dacă preferați o sursă care să ascundă atât numele, cât și proveniența etnică a infractorului, pentru că na, Agerpres știe să fie corectă politic până și când nu este cazul.

Hai să reținem câteva lucruri de la Coiotu’ ăsta. Din declarația și postarea lui, mai precis. Acum transcriu din video, sper că vă dați seama cât de tare m-a enervat de am ajuns să transcriu după el:

* …de băiatul unui personaj de-ăsta mass-media…este vorba despre Nicolae Guță *

* …întrebarea mea este dacă este normal să se întâmple așa ceva, ca tot felul de puștani din ăștia de bani gata, copii care nu știu să facă absolut nimic, care n-au o meserie, care n-au terminat o școală să poată face absolut orice fără să răspundă în fața legii *

* …și să nu-ți retragi plângerea, pentru ca mizeria asta să ajungă acolo unde-i este locul, la închisoare… *

* pentru că trebuie să începem să dăm niște exemple și să arătăm că dacă faci ceva trebuie să și răspunzi pentru faptele tale *

Completăm cu ceea ce vedem în descrierea videoclipului:

* De ce ii lasam pe toti insalubrii sa nu raspunda in fata legii? *

* Adica bati si agresezi o fata si apoi scapi pentru ca esti copilul lui Guta??? *

* Nu! Nu mai merge asa! Voi aduce cazul in discutie pe toate canalele posibile pana cand cretinul va raspunde cu inchisoarea! *

Probabil că unora dintre imbecilii cu care sunt condamnat să fiu concetățean deja li s-a înmuiat unica sinapsă prin care respiră. Băi, ce cetățean! Băi, ce rocăr cu conștiință! Băi, cum le combate el pe toate! Băi da, am învins, suntem oameni frumoși, Cioloș premier!

Stați așa. Că avem de adunat ceva 🙂

Lumea despre care vorbește acest vlogger pletos nu îi este necunoscută. Ceea ce acuză nu îi este străin doar că na, ca orice nene care se visează politician, domnul alege pe cine să acuze. Bun.

Să trecem așadar la capitolele Coiotu’ și puștani de bani gata, Coiotu’ și personaje mass-media, Coiotu’ și exemple, Coiotu’ și insalubru, Coiotu’ și copilu’ lu’ X, Coiotu’ și cretinul cu închisoarea. Recte chestiile astea grele pe care este el tare supărat acum.

Și să vă dau ceva despre el și adunătura de domni și doamne de la Clejani.

Luați aici.

Acum o să mă întrebați care-i legătura.

Hai să v-o dau și pe asta.

Este aici.

Hopaaa! 18 ani, 4 luni de carnet, 175 la oră pe Splai. Stai, stai, stai… este al Clejanilor. Nu e de bani gata? Nu e personaj mass-media? Nu e insalubru? Nu e copilu’ lu’ X care ne amenință societatea? Nu e cretinul insalubru și închisoarea? Nu…e?

Băi, nu este. Pentru că dacă ăla tare ca muntele a mâncat din mâna Clejanilor…el respectă asta. Aici apreciez solidaritatea. Din nefericire ea este completată de tupeul de a vorbi pe tema beizadelelor. Dacă tăcea…atunci avea numai de câștigat.

Buuunnn. Mă avertizează cineva din “off” că “Lumea despre care vorbește acest vlogger pletos nu îi este necunoscută” e cam dur și că guristul a avut și el o greșeală, nu merită acuzat. Cam ca Piedone, așa.

Bine, hai să vedem cum e cu emisiunile de toată jena, cu prostime și cu Trooper. Clip, zic. Dansați, bebelușelor!

Să tragem concluzia.

Frate, rocu’ nu începe până nu i-o pupi lui Pepe. Mâna. Pepe, acest latrinolavăr de top. Mare realizator de emisiuni. Mare rău.

Ce avem de priceput din toate astea?

Păi…avem de priceput ce poate fiecare să priceapă.

Eu am priceput că el este cumva rasist prin omisiune și că legea, conform propriilor precepte, se împarte în funcție de utilitate. Copilul lui Guță nu l-a chemat să cânte cu el, deci e rău, copilul Clejanilor e bun pentru că Trooper s-a dat huța în mizeria aia de emisiune.

Ipocrizia a fost întotdeauna preferata mea.

2 thoughts on “Despre Coiotu’, această ipocrită mică a rock-ului românesc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s